Exposeren

Additive Manufacturing bevindt zich in grande finale om door te breken in de hightech- en maakindustrie. Deze opbouwende vervaardigingstechnologie heeft grote ontwikkelsprongen gemaakt en is inmiddels doorgegroeid tot een volwaardige productietechnologie. Dat biedt nieuwe kansen om voorop te blijven lopen in een sterk concurrerende (wereld)markt. Om deze doorbraak succesvol te realiseren, is kennisdeling en samenwerking essentieel. Daarom organiseert Mikrocentrum het nieuwe kennis- en netwerkevenement: AM for Production.

Is jouw bedrijf of organisatie gespecialiseerd in industriële AM toepassingen, AM materialen, machines of services, pre- en/of postprocessing software of equipment of zou uw bestaande product of dienst een rol kunnen gaan spelen in deze nieuwe keten? Doe dan mee met hét jaarlijkse overkoepelende ontmoetingsmoment exclusief toegewijd aan AM!

Jouw bedrijf in de spotlights op AM for Production

AM for Production biedt een podium aan bedrijven en organisaties gespecialiseerd in industriële AM toepassingen, AM materialen, machines of services, pre- en/of postprocessing software of equipment. Ook voor samenwerkingsverbanden, (subsidie-) projecten, AM delta’s, kennisinstellingen, universiteiten, middelbare- en hogescholen, brancheverenigingen biedt AM for Production diverse mogelijkheden om zich te profileren.

Infographic AM

Ja, ik heb interesse in exposeren

Waarschuwing aan exposanten: malafide uitgevers

Regelmatig ontvangen wij signalen via onze exposanten over internationale “uitgevers” die met door hen toegezonden formulieren de suggestie wekken dat zij iets te maken hebben met een beurs waar je aan deel neemt of heeft deelgenomen. Dit geldt ook voor partijen die gebruik maken van de huidige situatie rondom het coronavirus. Als organisatie vernemen we signalen dat partijen zich uitgeven als organisatie van de Precisiebeurs en op deze manier misbruik van je proberen te maken. Dit vindt zowel plaats via de telefoon als e-mail. Wij adviseren je te allen tijden de bron te verifiëren. Wanneer je twijfelt, kun je contact opnemen met Mikrocentrum.  

Een greep uit de “uitgevers”:

  • Event Fair
  • Expo-Guide
  • Fair Expo
  • Fair Guide
  • Fairs & Business
  • Inside Data View
  • International Fairs Directory
  • Technology Email List
  • Een steeds vernieuwende andere combinatie

Voor de volledigheid informeren wij je dat er géén enkele sprake is van samenwerking tussen Mikrocentrum en de eerder genoemde organisaties. Wees dus alert en teken niets want deze documenten blijken een ongewenst meerjarig contract te zijn.

Bij vragen kun je contact opnemen met Mikrocentrum, +31 40 296 99 22